schade-repareren-e1554294681736

Schade repareren

Heeft u een scheur in uw kuipzeil zitten of zit er een gat in uw bimini? Maakt u zich niet druk, wij zorgen ervoor dat het gat zo verdekt mogelijk wordt gedicht. Zo kunt u zonder zorgen uw boot achterlaten met de wetenschap dat deze weer goed is beschermd.

Er zijn vele oorzaken voor het ontstaan van een scheur of gat in een bootzeil, zo kan bijvoorbeeld het zeil tijdens het opbergen op de boot ergens achter blijven hangen of er kan iets tegen aan schavielen.

Het is belangrijk dat u dergelijke schade zo snel mogelijk laat repareren.

De spanning die er op een bootzeil staat kan ervoor zorgen dat een scheur of gat verder uitscheurt, het is dus belangrijk dat u dergelijke schade snel laat repareren om zo verdere schade en reparatiekosten te voorkomen.

De schade aan uw bootzeilen wordt altijd zo onopvallend mogelijk gerepareerd. Wij proberen altijd een stuk doek over de schade in een zeil heen te zetten dat meeloopt met de contouren van het zeil en repareren kleine gaatjes door deze dicht te strossen. Hierdoor is uw zeil weer goed waterdicht en wordt het aanzicht van uw kap niet of minimaal belemmerd.